We Mogen weer!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrijdag, 21 mei 2021

Met de aankondiging van de jongste versoepelingen is duidelijk geworden dat we het terras van onze strandlocatie weer mogen openen.

Dit betekent dat we de koffieochtenden weer kunnen starten en dat voorlopig op de vrijdag, zaterdag en zondag de bar weer geopend zal kunnen worden.

Helaas zijn de huidige coronamaatregelen zodanig dat alleen het terras geopend mag zijn van ’s morgens 6 uur tot ’s avonds 20.00 uur, onder bepaalde voorschriften en dat onze kantine nog gesloten zal moeten blijven. Vervelend, maar het is in ieder geval weer een begin.

Hierdoor zijn we sterk afhankelijk van het weer. De weersvoorspellingen voor het pinkster weekend zijn zodanig slecht dat we dit weekend nog niet open zullen zijn, maar dat we gaan proberen het weekend van 28, 29 en 30 mei open te gaan.

De bezetting van de koffieochtenden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van koffiezetters.
Wij willen nog wel even wijzen op de beperkende maatregelen nl. per tafel slechts 2 personen, tenzij uit 1 gezin en de 1,5 meter dient nog wel in acht te worden genomen.

Een dringend verzoek van het bestuur om deze maatregelen te respecteren, zodat de HSV en uzelf niet in problemen komt bij controle.

Hopelijk zullen op korte termijn de beperkende maatregelen verder worden beperkt, zodat we weer wedstrijden en evenementen kunnen organiseren, zodat we het verenigingsgevoel weer een beetje gaan terugvinden