Evenementen

Wat kunt u o.a. voor evenementen verwachten binnen onze vereniging?

Wij organiseren 2x per jaar een bingoavond, waarbij u prachtige prijzen kunt winnen.
In de wintermaanden is er op de vrijdagavond een klaverjascompetitie, waaraan ieder lid kan meedoen
Op oudejaarsdag organiseren wij van 12.00 uur tot 17.00 uur een klaverjas wedstrijd, waarbij iedereen prijs heeft.

Aan het begin van het strandvisseizoen organiseren wij een strandviswedstrijd voor vrouwen, de zogenaamde ladiesday, waarbij de vrouwen onder begeleiding van een strandvisser kunnen proberen vis te vangen. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen.

In de zomer word er een familiedag georganiseerd. Op deze dag is het gehele gezin, dus opa, oma, papa, mama en alle kinderen van harte welkom. Op deze dag worden er allerlei wateractiviteiten georganiseerd. Dit zijn o.a. kanoën, met een bootvisser meevaren, schatgraven en nog veel meer.
Dan is er ook ieder jaar “zeetje houden” oftewel gevecht tegen de zee. Heel veel deelnemende teams, waaronder enkele van de sportvisser, proberen een zo hoog mogelijke berg te scheppen, waarop een vlag wordt geplaatst. Het team waarvan de vlag bij het vloed worden, zo lang mogelijk overeind blijft staan wint de hoofdprijs.

Natuurlijk bezoekt ook sinterklaas ieder jaar de sportvisser. Kinderen tot 7 jaar worden opeen zondagmorgen van 9.30 – 12.00 uur verrast met een presentje. Ook worden hierbij enkele leuke spelletjes voor de kinderen georganiseerd.
Vlak voor kerst wordt er onder begeleiding kerststukjes gemaakt, waarvoor een kleine vergoeding wordt gevraagd. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de clubkas. De laatste jaren komen ook de Kerstman en de kerstvrouw langs die de deelnemers voorzien van een lekker glaasje glühwein of jagerthee.

Zoals u ziet worden er veel activiteiten georganiseerd, waaraan u als lid van HSV De Sportvisser kunt deelnemen. Heeft u zelf nog ideeën voor leuke en gezellige activiteiten, laat het ons dan weten deze zijn altijd welkom.

De evenementen commissie.